Δελτίο τύπου για την πεζοπορία που διοργανώθηκε στα Γρεβενά

Δελτίο τύπου για την πεζοπορία που διοργανώθηκε στα Γρεβενά

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017, για έβδομη συνεχή χρονιά η ετήσια εκδήλωση που διοργανώνει ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου-Αώουκαι Πίνδου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για το ιδιαίτερο φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον της προστατευόμενης περιοχής του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου.

Αν και φέτος ο καιρός δεν υπήρξε σύμμαχος του Φορέα Διαχείρισης, καθώς δεν κατέστη δυνατό για όλους τους συμμετέχοντες να πραγματοποιήσουν την πεζοπορική διαδρομή, ωστόσο υπήρξαν τολμηροί που περπάτησαν αψηφώντας την δυνατή βροχή.

Στον τερματισμό πραγματοποιήθηκε ξενάγηση και ενημέρωση των συμμετεχόντων από τον Διευθυντή της Δ/νσης Δασών Γρεβενών κ. Τζατζάνη Ιωάννη, Δασολόγου και πεζοπόροι και μη συμμετείχαν στην εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από τον Φορέα Διαχείρισης, την Δ/νση Δασών Γρεβενών, την Τοπική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κηπουρειού. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Δρ. Γεώργιος Μαλλίνης, ευχαρίστησε θερμά τους συμμετέχοντες και τους συνδιοργανωτές και αναφέρθηκε στην σημασία της προστασίας και ανάδειξης του ιδιαίτερου φυσικού περιβάλλοντος της προστατευόμενης περιοχής του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου.

Ο Φορέας Διαχείρισης ευχαριστεί θερμότατα τους συμμετέχοντες καθώς και τους χορηγούς των εδεσμάτων που προσφέρθηκαν: Κώττας Κρεαταγορά, Μανιτάρια Καραγιάννης, Μπουγάτσα Αχιλλέας, Χαλβάς & Λουκούμια ο Γλυκός Βασίλης, κρασί Ράπτης Στέφανος, την Εταιρεία Εμφιάλωσης Φυσικού Μεταλλικού Νερού «ΣΑΜΑΡΙΝΑ» , την Εφορία Αρχαιοτήτων Γρεβενών, την εταιρία οικοτουρισμού OVERLAND και τον χορηγό επικοινωνίας της εκδήλωσης την ηλεκτρονική εφημερίδα greveniotis.gr.

 

No Comments

Post A Comment