Οι Φορείς Διαχείρισης γιορτάζουν ΜΑΖΙ την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Οι Φορείς Διαχείρισης γιορτάζουν ΜΑΖΙ την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

prosklhsh_pindos_print

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, οι Φορείς Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας, Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου και Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και Χαράδρας Αράχθου, συνδιοργανώνουν κοινή ανοιχτή εκδήλωση με στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Ιουνίου και ώρα 10:30 στην Πλατεία Μαβίλη στα Ιωάννινα και θα περιλαμβάνει πλήθος δραστηριοτήτων, με θέματα που αντλούνται από τα σημαντικά στοιχεία βιοποικιλότητας των τριών προστατευόμενων περιοχών, στις οποίες θα πρωταγωνιστούν τα παιδιά.

Αναλυτικά, οι δραστηριότητες θα περιλαμβάνουν χειροτεχνίες, κατασκευές με πηλό, ζωγραφική προσώπου, ταχυδακτυλουργικά, μουσικοκινητική αγωγή, παρατήρηση πουλιών και θα κορυφωθούν με τη δραματοποίηση του παραμυθιού « Τα τρία μικρά λυκάκια» του Ε. Τριβιζά από τα μέλη του θεατρικού εργαστηρίου «Έκφραση».
Καλούμε όλους τους μικρούς, και όχι μόνο, φίλους μας, να συμμετέχουν στην εκδήλωση για να γνωρίσουν μέσα από το παιχνίδι τις σημαντικές περιβαλλοντικές αξίες του τόπου μας.

 

afisa_Pindos_print

 

 

No Comments

Post A Comment