Δελτίο τύπου για την πεζοπορία στα Γρεβενά

Δελτίο τύπου για την πεζοπορία στα Γρεβενά

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την περασμένη Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019, η καθιερωμένη πεζοπορία του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν μια υπέροχη διαδρομή που ξεκίνησε από την Κουρούνα Φιλιππαίων στους καταρράκτες Μεσολούριου και μέσα σε μικτά δάση μαύρης πεύκης, ελάτης και βελανιδιάς, επισκέφθηκαν τη δρακόλιμνη Μεσολουρίου, συνάντησαν πληθώρα ειδών χλωρίδας καθώς και ίχνη αρκούδας και ζαρκαδιού. Μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής οι συμμετέχοντες μεταφέρθηκαν στο χωριό Δοτσικό, όπου τους προσφέρθηκαν κεράσματα από την τοπική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δοτσικού.

Η διαδρομή πραγματοποιήθηκε με την συνοδεία και την ξενάγηση του προσωπικού του Φορέα Διαχείρισης, του κ. Τζατζάνη Ιωάννη μέλους του Δ.Σ. του Φορέα και Δασολόγου της Δ/νσης Δασών Γρεβενών καθώς και του γραφείου οικοτουρισμού OVERLAND.

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου ευχαριστεί θερμά τους συμμετέχοντες, τους υποστηρικτές της εκδήλωσης, τον Δήμο Γρεβενών για την παραχώρηση του λεωφορείου, τους χορηγούς : την Εταιρεία Εμφιάλωσης Φυσικού Μεταλλικού Νερού «ΒΙΚΟΣ Α.Ε», την Κοινότητα Δοτσικού και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δοτσικού για την θερμή φιλοξενία καθώς και τον χορηγό επικοινωνίας της εκδήλωσης την ηλεκτρονική εφημερίδα greveniotis.gr.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.